Ouders met een slecht slapend kleintje helpen is wat ik graag doe. Waarom? Omdat ik weet hoe het is als jouw kleintje onrustig is, veel huilt en slecht slaapt.

Het eerste jaar met mijn zoontje was heftig. Veel huilen, onrustig zijn, overdag niet slapen en ’s avonds knock-out zijn, opdat de volgende dag het liedje weer opnieuw kon beginnen. De welbekende vicieuze cirkel. Ik zat er middenin en de hulp die werd aangeboden kon die cirkel niet tot nauwelijks doorbreken.

Wat had ik in die tijd graag willen weten wat ik nu weet over onrust en slapen, want toen na een jaar dit alles voorbij was en ons ventje een slaapkopje was geworden, kwam Stephanie Molenaar op mijn pad. Haar methode, boeken en opleiding tot Droomritmecoach inspireerden me. Haar methode wilde ik ook graag uitdragen.

Ik wilde precies díe Droomritmecoach worden die ik destijds zelf zo nodig zou hebben gehad.

Inmiddels ben ik de eerste gecertificeerde Excellence Droomritmecoach van Overijssel en in combinatie met mijn andere baan als (docent) Fysiotherapeut (BIG geregistreerd) en Fysiotherapiewetenschapper denk ik dat ik met deze combinatie andere ouders helpen, omdat ik weet dat je een kleintje kunt helpen met slapen op een liefdevolle manier ondersteund met goede wetenschappelijk onderbouwde hanteringsadviezen.

Samen met ouders kijk ik naar jullie kleintje en maak ik een plan wat bij jullie aansluit en past. Geen standaard plannen, maar echt een plan op maat met of zonder coaching en/ of fysiotherapeutische ondersteuning.

love
DRC Certificaat
Personalia
Persoonlijk Chantal Tijhuis-Kloosterman
Getrouwd
Moeder van Jurre
 
Specialties (Docent) Fysiotherapeut
Fysiotherapie wetenschapper
Droomritme exellence coach